Ochrana osobních údajů

Obracíte se na mě s žádostí o osobní podporu a pomoc (tj. o osobní poradenství/individuální konzultaci)? Jdete ke mně na kurz nebo třeba jen potřebujete telefonickou konzultaci?

Při těchto příležitostech většinou získávám Vaše osobní údaje. Jméno, příjmení, telefonní číslo, adresu, případně i e-mailovou adresu... Jsou to všechno informace, bez kterých by kontakt mezi námi nebyl často možný a naše setkání těžko mohla proběhnout. Další osobní údaje mi pak často sdělujete přímo v průběhu našich setkání. Občas se stane, že společně pořídíme nějaké fotografie nebo videa.

V tomto textu bych Vás ráda seznámila s tím, jak s těmito Vašimi osobními údaji nakládám.

O Vaše osobní údaje pečuji podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a také podle Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecného nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupilo v účinnost 25.5.2018 a které nejspíš znáte pod zkratkou GDPR.

Veškeré Vaše osobní údaje chráním před zneužitím, neposkytuji je dalším osobám či organizacím bez Vašeho výslovného souhlasu, vyjma zákonem stanovené činnosti (např. v účetnictví).

Uchovávám je v bezpečném prostředí svého osobního zaheslovaného počítače a osobního zaheslovaného telefonu.

Jakmile naše setkání proběhne a nebudete mít zájem o další konzultace a kurzy se mnou, Vaši adresu, telefonní číslo i další osobní informace smažu, ať už jde o e-mailovou komunikaci, SMS zprávy nebo zprávy na messengeru (Facebook, WhatsApp). O toto smazání osobních údajů můžete kdykoli požádat i Vy sami a já je neprodleně provedu.

Veškeré informace, které se o Vás v průběhu poradenství, setkání a kurzů dozvím, beru jako tajemství, které nesděluji žádným dalším osobám ani organizacím v jakékoli formě, v jaké by bylo možné si s nimi spojit Vaši osobu (např. na supervizích apod.).

Pořizuji-li během našich setkáních jakékoli fotografie/videa, která bych chtěla použít např. jako ilustrační fotografie/videa na svém webu nebo v jiných propagačních materiálech, zveřejňuji je vždy pouze s Vaším písemným souhlasem.

Nerozesílám newslettery a nepoužívám ani žádnou další podobnou formu propagace pomocí e-mailové komunikace apod. O veškerých mých akcích se dozvíte pouze na těchto mých webových stránkách a na mé facebookové stránce.

Pokud máte k ochraně Vašich osobních údajů mojí osobou jakékoli otázky, neváhejte mě prosím kontaktovat.

Mgr. Hana Zámečníková
tel. 777 244 514
e-mail: zam.hanka@gmail.com